Na ovoj strani možete pronaći TV intervjue, snimke koncertnih izvođenja, nastupe na televizijama, reklame koje sam snimio, pevanje uživo na TV i mnoge druge snimljene sadržaje.


Dejan Ćirić, urednik emisije “Bulevar” uspeo je da zagrebe po dubini glumačke duše i dobije neočekivane odgovore. Ako bih birao neki intervju koji bi predstavio moj unutrašnji svet, ono što sam zapravo ja, čemu težim i zašto radim, onda bi to bio ovaj intervju. Uživao sam u svakom pitanju, vrlo neobičnom i promišljenom. Evo i moje biografije:

Nikada nisam gostovao u emisiji u kojoj se voditelj toliko dobro pripremio za razgovor kao Aleksandar Filipović, urednik i voditelj emisije “Tabloid” na RTV. Sasvim sigurno jedan od najboljih intervjua koje sam dao na televiziji, zahvaljujući iskusnom televizijskom vuku Saletu.

Emisija “30 minuta” sa Ivanom Zarić i najava novih projekata kao i priča o hobijima, putovanjima…. Ivana i ja se znamo od samog početka moje karijere, prvi put smo se upoznali na premijeri filma “Ona voli zvezdu”. Čast je poznavati tako profesionalnu i dragu osobu kao što je Ivana.

Sreća mjuzikl glumca je što može da nastupa na raznim scenama i da se predstavlja u raznim svetlima. Zajedno sa orkestrom “Stanislav Binički” i dirigentom Vojkanom Borisavljevićem nastupao sam nekoliko puta, a ovaj put u Smederevu povodom 8. marta. Pesma “Can’t take my eyes off you”:

Pevanje uživo kod Mire Adanje Polak na RTS i jedna od meni najdražih pesama koju izvodim u mjuziklu “Grk Zorba”.

Gostovanje u “Žikinoj šarenici” na RTS, pesma “S’agapo” iz mjuzikla “Grk Zorba”. Uvek je veliko zadovoljstvo kad vas ugosti čuveni Žika. Pregršt smeha i dobrih vibracija.

Jedna od mojih omiljenih pesama je “Barbara” Žaka Prevera. Govorio sam je nekoliko puta u javnosti, ali nikada nije zabeležena na televiziji. Ovo je snimljeno za emisiju “Tako stoje stvari”, RTS.

Pobornik sam zdravog života, i zaista volim da kuvam 🙂 Moja prijateljica i koleginica Iva Štrljić me je pozvala u svoju emisiju “Volim te”, da prodiskutujemo upravo o zdravoj hrani a usput i nešto skuvamo.

Deo glumačkog posla jeste i snimanje reklama. Dobra ideja je pola posla, i zato je ova reklama za kratko vreme postala omiljena u narodu. “Dođi da te cokim” se posle mnogo puta prepričavalo i koristilo:

U aprilu 2016. godine sam prvi put zvanično najavio rad na mjuziklu “Fantom iz opere”, kod Jovane u jutarnjem programu TV Pink. Kako je to izgledalo, pogledajte ovde: